4 september: netwerkavond Ouderenzorg

HomeActueel4 september: netwerkavond Ouderenzorg

Rijn en Duin organiseert op woensdag 4 september een tweede netwerkavond Ouderenzorg. Een netwerkavond waar je veel informatie kunt halen, inspiratie kan opdoen en met elkaar in gesprek kunt gaan als zorgprofessional over diverse initiatieven rond ouderenzorg.

Het doel van de avond is het verbeteren van de ouderenzorg. Specifiek, door antwoord te geven op de vraag: hoe kunnen we ouderen op zo’n verantwoordelijk mogelijke manier zo lang mogelijk thuis laten wonen?

De netwerkavond heeft een plenair deel met pitch presentaties en een marktvorm waar je specifieke kennis op kan doen over verschillende onderwerpen rond ouderenzorg. Tijdens deze avond krijg je de kans om te verbinden met collega’s in het veld, waaronder collega’s vanuit de VVT, huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten. Kom langs en ontdek hoe we samen de zorg voor ouderen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Noteer de netwerkavond Ouderenzorg van 4 september in je agenda. Nadere informatie en de mogelijkheid om aan te melden volgt.


Lees hier het verslag van de eerste netwerkavond Ouderenzorg op 27 juni 2024

Gerelateerd nieuws