20 april: Leeratelier Positieve Gezondheid

HomeActueel20 april: Leeratelier Positieve Gezondheid

20 april: Leeratelier Positieve Gezondheid

De zevende editie van het Leeratelier Positieve Gezondheid vindt plaats op donderdag 20 april. Dit digitale Leeratelier staat in het teken van ‘Werken aan Veerkracht’.

Maja Ročak, Lector Sociale Veerkracht van Fontys Hogeschool, gaat in haar presentatie in op hoe mensen en gemeenschappen zich staande houden en terugveren bij tegenslag. Daarnaast hoe professionals vanuit het sociaal en medisch domein veerkracht kunnen versterken. Na deze presentatie gaan de deelnemers in gesprek over veerkracht; in ‘het andere gesprek’, bij de jeugd, in jouw organisatie of in de wijk.

Het Leeratelier Positieve Gezondheid wordt georganiseerd door de Alliantie Positieve Gezondheid Zuid-Holland Noord en de Werkplaats Sociaal Domein Den Haag & Leiden. Het leeratelier is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Positieve Gezondheid. Dus ben jij die (zorg)professional, bewoner, bestuurder of beleidsmaker die het gebruik van Positieve Gezondheid verder wil uitdiepen? Meld je uiterlijk 14 april aan via onderstaande knop.

Gerelateerd nieuws