7 november: leerbijeenkomst ‘Thuiszorg nu en in de toekomst’

HomeActueel7 november: leerbijeenkomst ‘Thuiszorg nu en in de toekomst’

ActiVite, Marente en Rijn en Duin organiseren op dinsdagavond 7 november de leerbijeenkomst ‘Thuiszorg nu en in de toekomst’.

Om de groeiende groep kwetsbare ouderen van goede zorg te kunnen blijven voorzien, is een intensieve samenwerking tussen huisartsen, praktijkondersteuners en de thuiszorg cruciaal. Wat is er allemaal mogelijk in de thuissituatie? Is beeldzorg ook thuiszorg? Hoe kan de VVT de huisarts ondersteunen?

Onder leiding van dagvoorzitter Huug van Duijn en met gastspreker David van Bodegom (hoogleraar Vitaliteit) gaan we hierover met elkaar in gesprek. Na de bijeenkomst heb je een goed beeld bij de thuiszorg nu en in de toekomst en hoe de samenwerking tussen verwijzers en thuiszorg/VVT-organisaties meer vorm kan krijgen.

De leerbijeenkomst is gericht op huisartsen, praktijkondersteuner, transferverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk draagt de zorg een warm hart toe en maakt deze bijeenkomst graag mede mogelijk op hun mooie locatie.

Gerelateerd nieuws