Vacature gastvrije medewerker scholingen (4-8 uur per week)

HomeOver onsVacatures Rijn en DuinVacature gastvrije medewerker scholingen (4-8 uur per week)

Rijn en Duin is de regio-organisatie voor samenwerking in de eerstelijnszorg in Zuid-Holland Noord. Als coöperatie ondersteunen wij 21 wijksamenwerkingsverbanden en de daarbij aangesloten zorgverleners zoals huisartsen, apothekers en paramedici. Samen werken we aan betere zorg in onze regio.

Als medewerker scholingen staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel. Zo geef je de trainers en deelnemers een warm welkom op onze locatie in Leiderdorp en zorg je dat het hen aan niets ontbreekt tijdens onze scholingen. Voorafgaand aan een bijeenkomst of scholing zet je de zaal in de juiste opstelling klaar en tijdens de scholing zorg je ervoor dat de algemene ruimte er weer netjes uitziet. Na afloop laat je de algemene ruimte en de zaal weer schoon achter.

Je bent een echte gastheer/gastvrouw en daarmee ook het aanspreekpunt voor onze gasten. Het zou fijn zijn als je de trainers ook op ICT-gebied kan ondersteunen en, voor de administratieve afhandeling, de presentielijsten afhandelt richting de betrokken collega.

Naast een zonnige persoonlijkheid beschik je over een natuurlijk gevoel voor gastvrijheid.

  • Je bent student met horeca-ervaring en op zoek naar een leuke bijbaan;
  • Je weet van aanpakken, bent positief ingesteld, representatief en een echte teamplayer;
  • Jouw eerste prioriteit is voor tevreden gasten te zorgen;
  • Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar met betrekking tot werkdagen en uren (werktijden van maandag tot vrijdag overdag en/of tussen 16.00 en 22.00 uur).
  • Een plek in een jong team van gedreven en ervaren professionals, waar nauwe samenwerking en collegialiteit centraal staan;
  • Een mooie werkplek in een modern en nieuw ingericht kantoorpand in Leiderdorp;
  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de periode van één jaar;
  • Marktconform salaris, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, passend binnen de CAO Huisartsenzorg;
  • Een 0-uren contract (werkweek gemiddeld 4-8 uur per week).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Stuur ons jouw motivatie en cv via eekhof@rijnduin.nl of door het invullen van het sollicitatieformulier op deze pagina.

Heb je vragen? Als het om de procedure gaat, neem dan contact op met Lisa Eekhof via eekhof@rijnduin.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Jonathan Baldi via baldi@rijnduin.nl. We zien uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Solliciteer eenvoudig op de vacature via onderstaand formulier. We zien uit naar uw sollicitatie!